ПОЧЕТНА

Welcome

DELICIA

Нашата

приказна

Дозволете да Ви се претставиме 🙂
Делициа денес за многумина е препознатлив бренд, не случајно! Резултат е на долгогодишен труд кој го вложуваме, следејќи ги актуелните трендови во слаткарството без да го изоставиме традиционалниот вкус.
Ние уживаме во креирањето на уникатни торти и нашата желба е да ги задоволиме и најкомплексните слатки барања. Да ги помериме границите, да не „подготвуваме“ торти, ДА ГИ ДИЗАЈНИРАМЕ!

За нас

Нашата приказна

 

Sub 1

Врвни

вкусови

 

Нашите

производи

За вас кои барате богат вкус и сласт во секој залак, повелете и вкусете ги нашите производи. Ние користиме најквалитетни состојки,  многу љубов и креативност.

ПРОДОЛЖИ КОН E-SHOP

 

–Sub2

Тазе

торти и колачи

Делициа

блиску до Вас

Нашите производи можете да ги најдете во нашите продажни места во нас. Ченто (ул. Финска бр.185) и во нас. Аеродром (ул.Пандил Шишков бр.4). Исто така, секојдневно вршиме испорака на дел од нашите производи (торти и колачи) во Тинекс ЛИСА Центар. Бидете уверени дека секогаш се тазе и вкусни исто како да сте ги купиле од нашата продавница.