DELICIA ВРАБОТУВА -декоратери-


DELICIA ВРАБОТУВА -декоратери-
Декоратерите во ДЕЛИЦИА се грижат за тортите да бидат убави и привлечни на изглед.
Тие се горди на она што го работат и имаат „добро око“ за детали.
Во потрага сме по нов член на тимот кој ќе ја искористи можноста да стекне вештини и да научи еден од најинтересните занаети.
Од него очекуваме да поседува желба за учење и креативност.
За возврат нудиме обука од професионалци во струката, напредување во кариерата и одлични бенефиции работејќи во динамична и креативна средина.
Доколку oваа позиција Ви изгледа примамливо контактирајте или пак споделете со пријател што ужива во создавањето уметност од храната.

***info@delicia.mk
***075/305-271 (за сите информации во врска со отворени работни позиции)

+ There are no comments

Add yours