DELICIA – READY TO BE LAUNCHED


DELICIA – READY TO BE LAUNCHED

Ова е нашиот прв блог пост на нашата нова страна и почеток на една преубава приказна, почеток на ДЕЛИЦИА! Тука ќе дознаете што сè подготвуваме во ДЕЛИЦИА, каде ги наоѓаме нашите инспирации и уште многу други интересни информации од светот на слатките кои ќе Ви помогнат при одлуката за изборот на слатки..

За почеток, истражете ги страниците на нашиот website! Погледнете ја галеријата со слики од нашите производи, посакајте вкусен десерт и дојдете во ДЕЛИЦИА. Така ќе се уверите дека со право го носиме името на нешто вкусно (delicious, анг.).

Тоа е се за сега. Се читиме наскоро..

П.С. Доколку не можете да се одлучите каков десерт да нарачате, дефинитивно треба да ја пробате нашата ГРЧКА торта. Се зборува дека е најдобра во градот.  😉

2Comments

Add yours
  1. 2
    Rosa Petreska

    Komšikata Ve pronajde. Probav kolači…torti. Najdobri ste. Odličen vkus, nema improvizacija na čokolada, puter….

+ Leave a Comment