ПОЧЕТНА

Welcome

DELICIA

Нашата

приказна

Дозволете да Ви се претставиме 🙂
Делициа денес за многумина е препознатлив бренд, не случајно! Резултат е на долгогодишен труд кој го вложуваме, следејќи ги актуелните трендови во слаткарството без да го изоставиме традиционалниот вкус.
Ние уживаме во креирањето на уникатни торти и нашата желба е да ги задоволиме и најкомплексните слатки барања. Да ги помериме границите, да не „подготвуваме“ торти, ДА ГИ ДИЗАЈНИРАМЕ!

Со цел континуирано да се развиваме нашиот производствен погон, направивме проект според кој континуирано го опремуваме и инвестираме во најсовремена опрема. Во оваа насока сакаме да истакнеме дека имаме поддршка и од Фондот за иновации кој не поддржува со 30% од висината на нашата инвестиција.

За нас

Нашата приказна

Sub 1

Врвни

вкусови

 

Нашите

производи

За вас кои барате богат вкус и сласт во секој залак, повелете и вкусете ги нашите производи. Ние користиме најквалитетни состојки,  многу љубов и креативност.

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

–Sub3

Совршени

декорации

Бесплатна

достава

Ние знаеме дека со денешниот начин на живеење имаме се помалку време за секојдневните обврски и понекогаш е тешко да се организира купувањето на торта. Затоа, вршиме бесплатна достава до Вашиот дом, работно место, игротеки, ресторани на територијата на град Скопје, со исклучок на одделни подалечни локации. Контактирајте не, и очекувајте ја вашата нарачка.

 

–Sub2

Тазе

торти и колачи

Делициа

блиску до Вас

Секојдневно вршиме испорака на дел од нашите производи (торти и колачи) во Тинекс ЛИСА Центар. Бидете уверени дека секогаш се тазе и вкусни исто како да сте ги купиле од нашата продавница.