ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ

 

 

БИДИ НАШ ПРИЈАТЕЛ

Регистрирајте се на нашиот сајт и ќе добиете:

*Роденденско изненадување

*Информација за сите промоции, попусти и натревари

*Совети за декорирање, рецепти и многу други поволности

Со внесувањето на Вашите податоци, Вие се согласувате да добивате новости и известувањa од Делициа. Ние никогаш нема да ги продадеме, изнајмиме или пренесеме Вашите информации на трета страна без Ваша дозвола.

 

 

АКТУЕЛНА ПРОМОЦИЈА

АКТУЕЛНА ПРОМОЦИЈА

Свежо

испечени

Секојдневно имаме голем избор на специјални лебови, бурек и бели пецива, секогаш свежи и вкусни.

По нарачка правиме:

– домашни кифлички (120 ден/1кг)

– лиснати кифлички (170 ден/1кг)

– лиснати ролнички со пица фил или сирење (170 ден/1кг)

– мини пици – 230 ден/1кг

одлични за роденденски забави и други прослави.

MiniPizza2