КОНТАКТ

Find us

contact

 

КАКО ДО НАС

Делиција се наоѓа во населбата Ченто, на ул. Финска бр.185, а имаме бесплатна достава на територтијата на град Скопје.

За нарачка, инфорамација или коментар можете да не контактирате на еден од телефонските броеви или пак да ни пишете порака тука или во фб инбокс. Со задоволство ќе Ви одоговориме.

 02 | 2533-555 (за нарачки и информации поврзани со производите)
  076 | 350-388   (за нарачки и информации поврзани со производите)

  076 | 350-389 (администрација)

 info@delicia.mk

 

Следете не на :