ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ

 

 

БИДИ НАШ ПРИЈАТЕЛ

Регистрирајте се на нашиот сајт и ќе добиете:

*Роденденско изненадување

*Информација за сите промоции, попусти и натревари

*Совети за декорирање, рецепти и многу други поволности

Со внесувањето на Вашите податоци, Вие се согласувате да добивате новости и известувањa од Делициа. Ние никогаш нема да ги продадеме, изнајмиме или пренесеме Вашите информации на трета страна без Ваша дозвола.

 

 

АКТУЕЛНА ПРОМОЦИЈА

АКТУЕЛНА ПРОМОЦИЈА

Роденденски

торти

Во овој момент немаме активна промоција, но водени од нашата искрена желба да ги израдуваме најмалите кои овој период го слават роденденот дома со секоја нарачана роденденска торта испраќаме инстересни подароци. Ете толку многу ги сакаме! 🙂